Doelen stellen voor 2021

Snel en simpel gezegd was 2020 een raar en bijzonder jaar. We willen met gierende banden naar 2021 en hopen dat dit voor ieder een mooi en gezond jaar wordt. Toch wil ik je vragen om terug te kijken naar het afgelopen jaar.

Wat heeft het jou gebracht, hoe ben je als ondernemer omgegaan met de Corona maatregelen? Hoe kijk je terug doordat je bijvoorbeeld een andere mindset hebt gebruikt door in mogelijkheden te denken en deze door te voeren?

Nu het nieuwe jaar is begonnen raad ik mijn klanten aan om per maand, per kwartaal en per jaar doelen te stellen die je wilt behalen. Voor een ondernemer kan het veel zijn om ineens 12 doelen op te schrijven.

Start eens met het opschrijven van 3 doelen voor het eerste kwartaal. Voor januari, februari en maart. Ik deel graag met jullie welke doelen ik heb gesteld voor het begin van het jaar.

Het letterlijk opschrijven, het pen en notitieboek moment, het van je af kunnen schrijven. Het geeft focus, structuur en maakt jouw hoofd leeg.

Wat is het doel wat je voor januari hebt opgeschreven? Splits het doel uit in 4 stappen. Om een voorbeeld te geven heb ik mijn stappenplan voor jou opgeschreven, ter inspiratie en motivatie.

Via dit blog geef ik jou een opdracht, om je te prikkelen, het stof tot nadenken, motivatie. Laat mij weten wat je hebt ingevuld, ik help je graag om verdere stappen te ondernemen.

Zou jij meer ondersteuning en begeleiding willen in het behalen van jouw doelen voor social media en jouw website? Met bijv. een 5 uur strippenkaart kun je mij per uur inzetten.

Hoe werkt dit? In goed overleg bepalen wij samen wat jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken om online zichtbaar te zijn met jouw bedrijf. Een afspraak kan 1 tot 1,5 uur duren, dit kan online via een zoom sessie én is ook mogelijk in een 1 op 1 sessie op jouw werklocatie. Uiteraard met gepaste afstand en zonder gezondheidsklachten.

Met warme groet,

Jessica Krijvenaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s