Social Media Scan | Ontdek de status van jouw socials.

Ontdek de status van jouw socials met een social media scan. Ik neem jouw socials onder de loep en ik maak een verslag met verbeterpunten. Met de verbeterpunten gaan wij samen aan de slag om jouw online zichtbaarheid te vernieuwen.

Foto

Ik bekijk of je de juiste kanalen gebruikt voor jouw bedrijf. Welke kanalen kun je inzetten en welke zijn passend? Wie is jouw doelgroep?

Social Media Kanalen voor bedrijven:

  • LinkedIn: geschikt voor B2B en B2C
  • Instagram: geschikt voor B2B en B2C
  • Facebook: geschikt voor B2C
  • Pinterest: geschikt voor B2C
  • TikTok: geschikt voor B2C
  • Twitter: geschikt voor B2B

Instagram wordt steeds meer door ondernemers gebruikt dus daar kun je ook jouw potentiële klanten vinden. Pinterest en TikTok zijn een mooie aanvulling als je bijvoorbeeld een webwinkel runt.

Het opzetten van een social media account is vaak niet zo ingewikkeld maar hoe geef je invulling aan jouw profiel en welke hashtags zijn belangrijk om te gebruiken zodat je als bedrijf sneller gevonden wordt.

Het gebruiken van social media kun je dan ook zien als een vorm van netwerken. Verbinding en communicatie met jouw volgers wat kan leiden naar meer bezoekers op jouw website of webwinkel.

Tenslotte gaat het erom dat jouw onderneming online zichtbaar en vindbaar wordt en blijft. Daarbij komt dat het belangrijk is om social media te onderhouden en regelmatig te laten scannen om te voorkomen dat je steeds hetzelfde plaatst en om het bereik wat je hebt opgebouwd te behouden.

Overigens is het een feit dat regelmaat zorgt voor herkenning, zichtbaarheid en vindbaarheid. Zakt deze regelmaat in dan zakt ook het bereik. Het bereik wat je hebt opgebouwd verlaagd als er niets gebeurt en dan kun je weer helemaal opnieuw beginnen. En dat zou zonde zijn.

Met een Social Media Scan zet je nieuwe inzichten om in groei en breng je de berichtgeving van jouw onderneming in kaart.

In een 5 uur strippenkaart scan ik jouw socials en gaan wij samen aan de slag om de verbeterpunten toe te passen.

Interesse? Vul hieronder het aanvraagformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur antwoord.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s