Over mij

Ik ben Jessica Krijvenaar, ondernemend en Virtual Assistant Social Media.

Van 2012 tot en met 2019 heb ik mijn webwinkels Goodiebagshop, Echtemannenkado.nl & Jewelry by Jessica met veel plezier gerund en weet ik hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn op social media en dat een website en/of webwinkel gebruiksvriendelijk hoort te zijn voor bezoekers.

Tevens heb ik vele jaren ervaring in het runnen van het secretariaat en officemanagement op verschillende werkvloeren. (Unie van Soroptimisten, CirTec B.V., The Fork.nl & Media Buying Systems) Ook heb ik van 2005 tot en met 2009 met mijn gezin in Engeland gewoond, dus ondersteuning nodig in het Engels, no problem!

Door de Corona verloor ik per 1 mei 2020 mijn baan als Office Manager. Geen makkelijke tijd om aan een andere baan te komen. Ik denk graag in mogelijkheden, wil in beweging blijven door in contact te blijven met mijn netwerk en maakte dankbaar gebruik van mijn ondernemersgeest waardoor ik mijn tweede onderneming ben gestart Social Media Support NL.

Een goede vriendin, ook onderneemster vroeg mijn hulp voor social media. Ik gaf daar bekendheid aan op social media en het viel op bij mijn waardevolle netwerk waardoor er mooie opdrachten op mijn pad kwamen. Dankbaar hoe het nu toe loopt.

Met mijn praktische, creatieve en visuele mindset, kennis en ervaring ondersteun ik jou om een start te maken met het plaatsen van berichten en stories op jouw socials.

Ik ontzorg ondernemers in het posten van berichten en stories voor o.a. Instagram & Facebook zodat zij zich kunnen bezig houden met wat zij het liefste doen. Ik neem het uit handen en zorg voor het verbeteren en vergroten van de socials van mijn klanten door o.a. meer bezoekers te genereren naar hun website of webwinkel.

Met mijn empatische vermogen en het in kunnen leven in de cultuur van jouw bedrijf en wat jij te bieden hebt geef ik advies welke social media diensten het beste bij jouw bedrijf passen en waar wij in goed overleg mee van start kunnen gaan.

Je kunt gebruik maken van een 5 of 10 uur strippenkaart waarmee jij mij per uur kunt inzetten. Een 10 uur maandabonnement is ook mogelijk en voordeliger.

Volg mij op Insta Stories waarin ik elke dag inspiratie & tips geef die jou kunnen helpen om social media goed in te zetten en hoe je kunt werken met een planning.

Stap voor stap jouw bedrijf online zichtbaar maken, let’s do this!

Wat mensen zeggen

‘Als er iemand is die vanuit eigen ervaring weet hoe je Social Media kunt inzetten voor je bedrijf, dan is het Jessica. Ik maak dankbaar gebruik van haar diensten. Het scheelt mij tijd, trek nieuwe klanten en triggert mij tot het zetten van nieuwe stappen in mijn bedrijf. Ik krijg er ook heel veel energie van om met Jessica samen te werken’.

Anchelle Doets | Vitaal 3.0 | Landsmeer

‘Jessica is kort geleden gestart met Social media support en ik heb meteen bij haar een “strippenkaart” gekocht. Met deze 5 uur begeleid ze mij om mijn social media skills te verbeteren. Ze zit boordevol tips en als ze er niet uitkomt gaat ze het precies uitzoeken. Na een sessie krijg ik een uitgebreid verslag van wat we hebben besproken en gedaan. In de paar sessies heb ik al super veel geleerd van haar!’.

Annette Porsius | Fijn Beauty & Massage | Landsmeer

‘Deskundige en enthousiaste handson begeleiding op het gebied van zichtbaarheid van mijn bedrijf op sociale media’.

Jeannette de Jaeger| Yogastudio See You| Purmerend

‘Jessica is een leuke vrouw met goede tips en inzichten, en de creatieve skills die nodig zijn voor effectieve inzet van social media voor je bedrijf. Aanrader!’

Mirjam van der Zee| The Practical Moon Lady| Purmerend

‘Ik heb Jessica leren kennen als een webshopeigenaar en zij was toen al op geheel ludieke wijze met social media aan het werk. Nu als Social Media Support NL heb ik haar voor mijn webshop Suez Thee ingeschakeld om voor onze social media de webshop op te starten en in te richten. Jessica had dit heel snel in orde voor ons en met haar duidelijke, korte uitleg en handige tips kunnen wij nu zelf de social media shops bijhouden.

Annemarie van de Bunt | Suez Thee | Oosthuizen

Let’s build something together!