Social Media Ondersteuning

Own Your Own Story

Je worstelt al lange tijd met het schrijven van teksten voor social media, je zoekt passend beeldmateriaal maar vind net niet wat bij jou en jouw bedrijf past. Je vindt social media maar gedoe en teveel tijd kosten, want je wilt bezig zijn met waar jij goed in bent en dat is het runnen van jouw bedrijf.

Met mijn persoonlijke begeleiding en ondersteuning gaan wij samen aan de slag om jouw bedrijf online zichtbaar te maken op Instagram & Facebook.

Instagram Facebook

 1. Ik schrijf content voor Facebook en Instagram posts en voor Insta Stories & Facebook Verhaal.
 2. Daarbij gebruik ik beeldmateriaal wat door de klant wordt aangeleverd of ik zoek, in goed overleg, passend beeldmateriaal via een beeldbank.
 3. Alle berichten worden ingepland, uiteraard is het mogelijk om een adhoc post te plaatsen.
 4. NIEUW Een Facebook & Instagram shop starten? Ik help jou met de opstart en voer producten in om jouw shop ook op social media zichtbaar én vindbaar te maken.
 5. Liever zelf aan de slag? Ik geef begeleiding en praktische uitleg hoe je Instagram & Facebook beter kunt inzetten.

Branding

 1. Jouw merkmateriaal met Canva. Een eigen huisstijl creëren waardoor volgers en klanten jouw berichten sneller herkennen.
 2. In goed overleg ga ik voor jou aan de slag met de huisstijlkleuren en logo van jouw bedrijf en maak ik templates voor jouw social media kanalen.
 3. Als klant lever jij het beeldmateriaal aan of maak ik gebruik van passend beeldmateriaal via een beeldbank.
 4. Een training nodig in Canva zodat je zelf aan de slag kunt? Met mijn praktische uitleg kun je snel beginnen.

LinkedIn

 1. Zit jouw doelgroep op LinkedIn? Met een bedrijfspagina creëer je meer volgers en wordt je zichtbaar voor jouw doelgroep.
 2. Ik schrijf content voor LinkedIn posts & stories.
 3. Ik maak gebruik van beeldmateriaal wat door de klant wordt aangeleverd of gebruik passend beeldmateriaal. Uiteraard bespreek ik dit met de klant.

Everything you do now is for your future

Unknown


Laten we samen iets moois opbouwen.